Undervisning i natur, i sundhed og i et liv i balance...

Livet i naturen er farverigt, forunderligt og facinerende - hvordan kan man bruge den året rundt i sin daglige undervisning?

     

Kære besøgende!

Meningen med disse sider er at inspirere lærere til at arbejde mere med natur, med sundhed og med et liv i balance som en del af hverdagen ude i skolerne.

Målgruppen er primært lærerstuderende på Den frie Lærerskole i Ollerup - såvel førsteårsstuderende der har fællesfaget Balancen som linjefagsstuderende på de øvrige årgange -  men også lærere og pædagoger i  skoler rundt omkring i landet samt alle der arbejder med natur og  sundhed eller med formidling af naturfaglige emner.

I foråret 2021 har vi passeret 317.000 besøg på siderne.


GUIDE til www.naturfagsundervisning.dk :
I menulinien i venstre side ligger øverst de sider, som vi bruger mest i undervisningen, og som jeg tror vil være mest interessante for besøgende.

Det er bl.a sider om sundhedsudfordringen, om samarbejde og god undervisning, og om skoleakvariet

Siderne herunder er mindre brugte, men rummer en del gamle undervisningsideer og undervisningsplaner, som man naturligvis også er velkommen til at kigge i og bruge fra: Kig for eksempel ind på siderne Ø-faktor eller Stress for lærere.

Hvis du har spørgsmål til siderne eller til natur og sundhed i læreruddannelsen er du velkommen til at kontakte mig på naturnielzen@gmail.com
 
- og du kan også gå ind på http://www.dfl-ollerup.dk  og se mere om læreruddannelsen på Den Frie Lærerskole.

Ingvar Haubjerg Nielsen
Lærer i linjefaget Naturfag og i fællesfaget Balancen
Den frie Lærerskole